Leader in Flow
(pomlad 2020)

Leader in Flow je program, kjer  boš kot del skupine skrbno izbranih udeležencev izgradil prakso voditeljstva in vrhunskega delovanja.

Skozi 10 skupinskih srečanj in on-line samostojnega dela ter dela v parih se boste udeleženci spoznali s teorijo in prakso ključnih tem, v vmesnem času pa ob podpori spletnega vmesnika in soudeležencev naučeno preizkusili v praksi v ekipah ali organizacijah, ki jih vodite. Vsebine se sistematično nadgrajujejo in te tako na koncu pripeljejo na stopnjo samostojne vsakodnevne uporabe naučenega v praksi.

Po uspešno zaključenem izobraževanju boš novo znanje in prakso lahko izmenjeval z vsemi, ki so že, ali pa bodo v bodoče, prehodili enako pot.

3

Marec

15:00–19:00

Hotel Slon, Ljubljana

Št. prostih mest: 12

Termini srečanj:

3

Marec

17

Marec

31

Marec

14

April

28

April

12

Maj

26

Maj

9

Junij

23

Junij

7

Julij

Za prijavo izpolni prijavnico

Hvala, vaš zahtevek je bil uspešno oddan.
Ups! Pri oddaji obrazca je prišlo do napake. Poskusite ponovno

Vmesno poročilo o delavnici

V pomladanskem terminu izobraževanja Leader in Flow sodeluje deset izjemnih voditeljev. Prihajajo iz zelo različnih okolij, kar delu dodaja še posebno dinamiko ter bogastvo izmenjave različnih izkušenj. Ustanovitelji in direktorji podjetij, vodje kompleksnih mednarodnih timov, inspiratorji mladih podjetnikov in podjetnic, povezovalci kompleksnih idej v smeri globalnih rešitev. Vsa ta energija in izkušnje se prepletajo s sistematičnim nadgrajevanjem obstoječega znanja na področju voditeljstva ter vrhunskega delovanja.

Skozi dosedanja srečanja, v kombinaciji osebnih in online delavnic, smo se veliko naučili, naučeno najprej preizkusili v praksi v varnem okolju, potem pa med delavnicami še v realnem svetu naših timov, ki jih vodimo.

- spoznali smo lastne profile učenja,
- v praksi preizkusili sisteme gradnje zaupanja,
- izstopili iz trikotnika drame,
- rekli NE, brez da bi se skregali ter
- se v praksi spoprijeli z upravljanjem kompleksnih odločitev.    

Vzporedno gradimo razumevanje lastne osebnosti ter kreiramo okolje, ki nam bo omogočalo preživeti kar največ časa v stanju uma in telesa, ko delujemo najbolje in se počutimo najbolje - FLOW. Razumevanje Flowa ter njegovih predpogojev nam bo omogočilo upravljanje z našo produktivnostjo ter delovanje v Flowu po potrebi.

Naše skupno potovanje se še ni zaključilo, čaka nas še kar nekaj korakov. Gradimo zgodbo dolgoročnega razvoja voditeljskih veščin v povezavi s prakso vrhunskega delovanja na način "Mojstrskega", vseživljenjskega učenja. Zavedamo se, da še nismo idealni, globoko pa verjamemo v rek:

"Don‘t worry if you are not master of all, be proud if you are the Master of ONE."

Udeleženci delavnice pravijo

Romana sem imel čast spoznati, ko sem se prijavil na razpis za Idea Managerja, ki ga je zaposloval na … [preberi več]

Primož Zupan
Direktor mBills, d.o.o.

Pravi vodja je tisti, ki to kar predava oziroma uči, tudi izvaja v praksi. In od Romana se marsikaj … [preberi več]

Miha Lavtar
Ustanovitelj in Direktor Optiweb, d.o.o.