Leader in Flow
(Pomlad 2023)

Leader in Flow je program, kjer  boš kot del skupine skrbno izbranih udeležencev izgradil prakso voditeljstva in vrhunskega delovanja.

Skozi 10 skupinskih srečanj v živo in on-line ter samostojnega dela in dela v parih se boste udeleženci spoznali s teorijo in prakso ključnih tem, v vmesnem času pa ob podpori spletnega vmesnika in soudeležencev naučeno preizkusili v praksi v ekipah ali organizacijah, ki jih vodite. Vsebine se sistematično nadgrajujejo in te tako na koncu pripeljejo na stopnjo samostojne vsakodnevne uporabe naučenega v praksi.

Po uspešno zaključenem izobraževanju boš novo znanje in prakso lahko izmenjeval z vsemi, ki so že, ali pa bodo v bodoče, prehodili enako pot.

28

Februar

15:00–19:00

Ljubljana

Št. prostih mest: 0

Termini srečanj:

28

Februar

14

Marec

24

Marec

11

April

25

April

9

Maj

23

Maj

6

Junij

13

Junij

20

Junij

Za prijavo izpolni prijavnico

Hvala, vaš zahtevek je bil uspešno oddan.
Ups! Pri oddaji obrazca je prišlo do napake. Poskusite ponovno

Zaključek LiF Pomlad 2020

Že globoko v poletje smo zaključili pomladansko izobraževanja Leader in Flow. Deset izjemnih voditeljev iz zelo različnih okolij je več kot štiri mesece razvijalo svojo teorijo in prakso leadershipa in vrhunskega delovanja na zahtevo. Bilo je intenzivno, zahtevno, inspirativno in nagrajujoče.

Ustanovitelji in direktorji podjetij, vodje kompleksnih mednarodnih timov, inspiratorji mladih podjetnikov in podjetnic, povezovalci kompleksnih idej v smeri globalnih rešitev - kakšno plodno okolje za preverjanje teoretičnih konceptov v praksi! Vsi udeleženci so na lastni koži preizkusili, kako je stopiti iz cone udobja, tudi ko si prepričan, da te nič več ne more presenetiti.

Koncept leadershipa je zelo popularna tema poslovnih pogovorov. Skupna ugotovitev naše ekipe je bila, da ne obstaja titula Leaderja, obstaja samo čast, ki ti jo lahko podelijo ljudje, ki jih vodiš. Ta miselnost nas je vodila v raziskovanju enostavnih konceptov, ki smo jih zgradili na osnovi kompleksnih izzivov, ki jih prinaša želja po uspešnem vodenju. Odkrivanje in premagovanje lastnih ovir, komuniciranje v smeri avtentične pripadnosti skupni ideji, vrhunsko usklajeno delovanje na osnovi pravilo tempirane dinamike ekipe ter nevidna integracija neprestane skrbi za rast podjetja in rast zaposlenih - to so bili fokusi druge polovice naše skupne poti.

In tu se zabava šele začne. Skladno s principom "learn-practice-do-teach" je sedaj na voditeljih naloga, da začnejo dejansko vsakodnevno izvajati vse, kar so se naučili in že preizkusili v praksi. In pri tem ne bodo sami, ker so v svoje življenje pridobili neprecenljivo in izredno kvalitetno mrežo ljudi, ki razmišljajo enako.

"Uspeh voditelja se lahko pokaže samo skozi rezultate ljudi, ki so mu podelili čast, da jih vodi."

Udeleženci delavnice pravijo

Romana sem imel čast spoznati, ko sem se prijavil na razpis za Idea Managerja, ki ga je zaposloval na … [preberi več]

Primož Zupan
Direktor mBills, d.o.o.

Pravi vodja je tisti, ki to kar predava oziroma uči, tudi izvaja v praksi. In od Romana se marsikaj … [preberi več]

Miha Lavtar
Ustanovitelj in Direktor Optiweb, d.o.o.