Vmesno poročilo delavnica Leader in Flow Pomlad 2020

V pomladanskem terminu izobraževanja Leader in Flow sodeluje deset izjemnih voditeljev. Prihajajo iz zelo različnih okolij, kar delu dodaja še posebno dinamiko ter bogastvo izmenjave različnih izkušenj. Ustanovitelji in direktorji podjetij, vodje kompleksnih mednarodnih timov, inspiratorji mladih podjetnikov in podjetnic, povezovalci kompleksnih idej v smeri globalnih rešitev. Vsa ta energija in izkušnje se prepletajo s sistematičnim nadgrajevanjem obstoječega znanja na področju voditeljstva ter vrhunskega delovanja.


Skozi dosedanja srečanja, v kombinaciji osebnih in online delavnic, smo se veliko naučili, naučeno najprej preizkusili v praksi v varnem okolju, potem pa med delavnicami še v realnem svetu naših timov, ki jih vodimo.

  • spoznali smo lastne profile učenja,
  • v praksi preizkusili sisteme gradnje zaupanja,
  • izstopili iz trikotnika drame,
  • rekli NE, brez da bi se skregali ter
  • se v praksi spoprijeli z upravljanjem kompleksnih odločitev.    

Vzporedno gradimo razumevanje lastne osebnosti ter kreiramo okolje, ki nam bo omogočalo preživeti kar največ časa v stanju uma in telesa, ko delujemo najbolje in se počutimo najbolje - FLOW. Razumevanje Flowa ter njegovih predpogojev nam bo omogočilo upravljanje z našo produktivnostjo ter delovanje v Flowu po potrebi.


Naše skupno potovanje se še ni zaključilo, čaka nas še kar nekaj korakov. Gradimo zgodbo dolgoročnega razvoja voditeljskih veščin v povezavi s prakso vrhunskega delovanja na način "Mojstrskega", vseživljenjskega učenja. Zavedamo se, da še nismo idealni, globoko pa verjamemo v rek:


"Don‘t worry if you are not master of all, be proud if you are the Master of ONE."